OVER ONS

De overweldigende natuur, het heerlijke eten en al het andere moois dat Italië te bieden heeft, heeft ons hart gestolen.

Onze andere grote liefde ligt bij onze labrador Fleur en dalmatiër Storm. Milora staat voor een combinatie van deze passies die wij graag met
jullie delen; wij organiseren reizen voor jou en je hond naar Italië.

Vera heeft een bedrijfskundige achtergrond
gericht op toeristische bedrijven, Michiel is van origine groepswerker. Met deze basis zullen wij zorgen voor gedegen en fijne vakanties voor jou en je hond.

Vera & Michiel
Fleur & Storm

Onze visie

Italië: genieten voor hond en baas!

Met één twee of misschien wel met meer honden op vakantie gaan kan best lastig zijn. Dit is onze eigen ervaring tijdens de reizen die wij gemaakt hebben. Onze grote liefde voor Italië heeft ervoor gezorgd dat wij andere mensen willen laten genieten van een mooie, onbezorgde vakantie samen met je hond in Italië.

En… het is zeker mogelijk! Wij helpen graag om de vakantie onbezorgd en naar wens te maken.

Wij werken samen met lokale ondernemers waar honden meer dan welkom zijn. We stellen programma’s samen waarvan zowel hond als baas optimaal kunnen genieten. Natuurlijk ook als hiervoor maatwerk nodig is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op de hond te passen zodat een uitstapje zonder hond ook mogelijk is.

meer

Bella Italia!

Wij zijn zelf jaren geleden verliefd geworden op Italië. Deze liefde willen we met jullie delen en nemen jullie graag mee om de schoonheid van Bella Italia te tonen.